Hjem / K-Beauty Rutinen

K-Beauty Rutinen

Den populære koreanske ​skønhed, også kendt som K-beauty, spreder sig i stigende grad over hele verden, da den har vist sig at være både effektiv og overkommelig på samme tid.

10-trins rutinen anses for at være kendetegnet for K-beauty. Det er faktisk ikke stringent, som de fleste måske tror, da antallet af trin, der skal følges kan være fleksible, alt afhængigt af ens egne behov. Mindre trin betyder nødvendigvis ikke mindre effektivitet, da alle er forskellige og har forskellige hudtyper. 

Dog anbefaler jeg stærkt, at du følger nedenstående trin og derfra lære at tilpasse det, der passer dig bedst – hvis blot du husker at have K-beautys hovedmål i tankerne nemlig: Fjern, rens, genopbyg, reparer og beskyt. Lad os komme i gang og opdage forskellen, som K-beauty-rutinen gør.

Trin #1: Oliebaseret Rens

Dette er trin 1 af den dobbelte rensningsmetode, der er berømt for K-beauty. Tro det eller ej, olier kan fungere som et kraftigt rengøringsmiddel. De udtrækker og opløser overskydende olie, snavs, makeup og alt andet, der måtte være i dit ansigt. Rensning er en vigtig del af at holde huden klar og glødende, så det er vigtigt med at have et rent ansigt, inden du går videre til dine næste trin!

Trin #2: Vandbaseret Rens

Dette trin sikrer, at din hud er skinnende ren, inden du går videre til resten af ​​din rutine, da den fjerner resterende sved og snavs.

Trin #3: Peeling/Eksfoliering

Det at fjerne døde hudceller en eller to gange om ugen, alt efter behov, kan hjælpe med at formindske acne-ar hurtigere, absorbere hudplejeprodukter  bedre og få din hud til at føles glattere og blødere.

Trin #4: Toner

Dette produkt er nøglen, fordi det fjerner rester af dine renseprodukter og afbalancerer dine PH-niveauer og efterlader din hud klar til de næste trin.

Trin #5: Essens

Denne type produkt har en tendens til at have en vandkonsistens, og selvom de kan føle sig meget lette, er de fyldt med ingredienser som kollagencreme, sneglekstrakt, risekstrakt og hyaluronsyre. Disse er gode ikke blot for at øge celleomsætningen, men også for at hjælpe alle de andre produkter med at absorbere bedre i din hud. Essens anses for at være hjertet i K-beauty og bør ikke springes over!

Trin #6: Serum/Ampoule

Serum er den top hemmelige ingrediens, der gør det opnåeligt at få den glød, du søger. De er koncentrerede behandlinger, der er målrettede mod de specifikke hudproblemer, du måtte have. Ampuller er koncentrerede versioner af serum.

Trin #7: Sheet Maske

Disse er kerneprodukterne i K-beauty og et af de mest populære inden for hudpleje lige nu. De er fyldt med næringsstoffer og fugt, der absorberes i din hud og hjælper med at øge hydrering, hjælpe med at lysne og er magiske til anti-aging formål.

Trin #8: Øjencreme

Øjencremer indeholder kraftfulde ingredienser, der ikke kun tilføjer fugt og holder øjenområdet hydreret, men de hjælper også med at reducere hævelse, lysne dit område under øjnene og forhindre og/eller bekæmpe linjer/rynker omkring øjnene.

Trin #9: Ansigtscreme

Disse kommer i forskellige former og tekstur (creme, gel, lotion osv.) De fugter og bevarer/låser fugten i din hud og dermed forhindrer den i at tørre –  efterlader huden mere blød og glattere. Nogle fugtighedscreme kan have andre ingredienser, der også kan hjælpe med at behandle andre hudproblemer. Endnu et trin, der ikke skal springes over.

Trin #10: Solcreme

Et must-have-and-must-wear-hverdagsprodukt. Solcreme beskytter ikke alene din hud mod solskader, men det er også den mest effektive måde at forhindre aldring på.

Det er grundlæggende takket være K-beauty-rutinen, at begrebet ”hudpleje som selvpleje” er blevet normaliseret. Hvert trin er en del af et langt, luksuriøst ritual, der lader os slappe af og forkæle os selv efter en lang dag og finde vores indre glød!

Log ind / Opret konto

Accepter venligst vilkår og betingelser for at fortsætte.

Hvad søger du?