Hjem / Om os

Om Yu Beauti

Min mission er at forbedre ens naturlige skønhed gennem ordentlig og overkommelig hudpleje.

Det er en kendsgerning, at asiater, især koreanere og japanere, er globalt anerkendte for at have en fejlfri, ungdommelig og sund hud. Har du nogensinde været forbløffet over og spekuleret på, hvad der gør deres hud SMUK?

Det kan da ikke kun skyldes generne? For desværre er ikke alle velsignet med den perfekte hud, og min har bestemt brug for hjælp i dette aspekt. Jeg er Vicky Yu, en asiat, der har boet i Danmark næsten hele mit liv, og jeg befandt mig også i at ønske at opdage hemmeligheden bag deres smukke hud. Derfor besluttede jeg at forfølge min lidenskab og opklare hemmeligheden bag det at opnå smuk og strålende hud.

Som mange andre før mig har opdaget, har asiater en “skin first” -filosofi, som tilskynder folk til at komme til roden af deres hudproblemer og fokusere på at skabe en sund, glødende hud i stedet for at dække den over med make-up. De afspejlede dette ikke kun i deres daglige rutiner og diæt, men også med ingredienserne i de produkter, de påførte deres hud. De sørgede for, at de gamle urter og naturlige ingredienser, som deres forfædre brugte i generationer til at pleje og genopbygge deres hud, også blev brugt til at fremstille de samme moderne hudplejeprodukter, som de bruger i dag.

Hos Yu Beauti prøver vi hele tiden at følge med den hurtig voksende K-Beauty verden og altid have et opdateret produktsortiment.

Her til venstre ses jeg med min kæreste til messe i Sydkorea, på udkig efter nye spændende produkter – og med ham samt et par medhjælpere driver vi sammen Yu Beauti.

Jeg er overbevist om, at alle er smukke, så det gælder blot om at finde en måde at forbedre det på. Husk, vores hud er vores lærred, så lad os genskabe os selv til de mesterværker, vi er født til at være!

Kærlig hilsen 

Vicky Yu

Log ind / Opret konto

Accepter venligst vilkår og betingelser for at fortsætte.

Hvad søger du?