• Fri fragt over 498,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • De bedste brands fra Korea og Japan

Om Yu Beauti

Mission: Min mission er at forbedre ens naturlige skønhed gennem ordentlig og overkommelig pleje

 

Det er en kendsgerning, at asiater, især koreanere og japanere, er globalt anerkendte for at have en fejlfri, ungdommelig og sund hud. Har du nogensinde været forbløffet over og spekuleret på, hvad der gør deres hud SMUK? 

 

Det kan da ikke kun skyldes generne? For desværre er ikke alle velsignet med den perfekte hud, og min har bestemt brug for hjælp i dette aspekt. Jeg er Vicky Yu, en asiat, der har boet i Danmark næsten hele mit liv, og jeg befandt mig også i at ønske at opdage hemmeligheden bag deres smukke hud. Derfor besluttede jeg at forfølge min lidenskab og opklare hemmeligheden bag det at opnå smuk og strålende hud. 

 

Som mange andre før mig har opdaget, har asiater en "skin first" -filosofi, som tilskynder folk til at komme til roden af ​​deres hudproblemer og fokusere på at skabe en sund, glødende hud i stedet for at dække den over med make-up. De afspejlede dette ikke kun i deres daglige rutiner og diæt, men også med ingredienserne i de produkter, de påførte deres hud. De sørgede for, at de gamle urter og naturlige ingredienser, som deres forfædre brugte i generationer til at pleje og genopbygge deres hud, også blev brugt til at fremstille de samme moderne hudplejeprodukter, som de bruger i dag. 

 

Udstyret med denne viden og erfaring, gjorde jeg det til en personlig mission for mig at fungere som en gateway og dele disse effektive gamle hudplejerutiner og moderne produkter med alle her i Danmark, så vi også her kan drage fordel af de bedste asiatiske hudplejeprodukter.

 

Jeg er overbevist om, at alle er smukke, så det gælder blot om at finde en måde at forbedre det på. Husk, vores hud er vores lærred, så lad os genskabe os selv til de mesterværker, vi er født til at være! 

 

Kærlig hilsen

Vicky Yu