Innisfree – Black Tea Youth Enhancing Ampoule

Hjem / Shop / Hudpleje / Innisfree – Black Tea Youth Enhancing Ampoule

Innisfree – Black Tea Youth Enhancing Ampoule

Black Tea Youth Enhancing Ampoule

Størrelse: 30 ml.

348,00 kr.

Ikke på lager

Et genopfriskende serum, der hjælper med at mindske synet af træt og stresset hud og samtidig har lysnende og anti-age egenskaber for en sund glød. Serummet er velegnet til alle hudtyper, der ønsker at forbedre deres generelle hudtilstand.

Black Tea Youth Enhancing Ampoule er baseret på Innisfrees patenterede Reset Concentrate, som er en koncentreret blanding af black tea-ekstrakt fra Jeju Island. Sort te er rig på antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte huden mod tidlig aldring og fugttab, samtidig med at den lysner huden og bekæmper træthed og stress. Serummet vil også øge hudens elasticitet og efterlade den velfugtet og sund.

Serummet indeholder desuden Niacinamide, Ceramider og Hyaluronsyre, som er kendt for deres beroligende og fugtgivende egenskaber. Niacinamide hjælper med at lysne huden og giver den en fornyet glød, mens Ceramider og Hyaluronsyre hjælper med at opretholde en sund hudbarriere og forhindre fugttab.

Der tages ca. 1/2 pipette af serum i håndfladerne, som derefter duppes ind i huden. Når serummet er absorberet, fortsættes til næste skridt i din hudplejerutine.

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Squalane, Glyceryl Polymethacrylate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Allantoin, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Stearic Acid, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Adenosine, Palmitic Acid, Fragrance, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Limonene, Camellia Sinensis Leaf Extract(100 ppm), Dextrin, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Linalool, Citronellol, Myristic Acid, Pentylene Glycol, Lauric Acid, Tocopherol, Acrylates/Stearyl Methacrylate Copolymer, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Hyaluronic Acid, Achillea Millefolium Extract, Ceramide NP

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Innisfree – Black Tea Youth Enhancing Ampoule”

Måske syntes du også om

  Neogen

  Bio-Peel Gauze Peeling Wine

  228,00 kr.

  Mary & May

  Vegan Blackberry Complex Multi Sun balm SPF50+ PA++++

  248,00 kr.

   Klavuu

   Nourishing Care Lip Sleeping Pack Berry

   138,00 kr.

    Kahi

    Aqua Balm

    298,00 kr.

    Haruharu Wonder

    Centella A.C.E Vitaful Miracle Healing Multi Balm

    278,00 kr.

    COSRX

    Master Patch Intensive

    98,00 kr.

     Benton

     Mineral Sun Stick SPF50+ PA++++

     198,00 kr.

     Banila Co.

     Clean it Zero Cleansing Balm Purifying + Cleansing Foam

     248,00 kr.

     Log ind / Opret konto

     Accepter venligst vilkår og betingelser for at fortsætte.

     Hvad søger du?