Isntree – Green Tea Fresh Toner

Hjem / Shop / Hudpleje / Isntree – Green Tea Fresh Toner

Isntree – Green Tea Fresh Toner

Green Tea Fresh Toner

Størrelse: 200 ml.

158,00 kr.

På lager

Isntree – Green Tea Fresh Toner er en forfriskende og opfriskende toner, der er formuleret med grøn te-ekstrakt for at give huden fugt og næring. Denne toner er velegnet til alle hudtyper, især dem der har brug for ekstra fugt og en beroligende effekt.

Den vigtigste ingrediens i denne toner er grøn te-ekstrakt, der er kendt for sine antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Grøn te hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af frie radikaler, berolige irritation og reducere rødme. Den hjælper også med at opretholde hudens naturlige fugtbalance og giver en frisk og opfrisket følelse.

Toneren er perfekt til dig med fedtet og kombineret hud, da den kontrollerer hudens olieproduktion og forebygger tilstoppede porer.

Isntree – Green Tea Fresh Toner har en let og vandbaseret konsistens, der hurtigt absorberes i huden uden at efterlade en fedtet eller klistret fornemmelse. Den fugter og blødgør huden, hvilket gør den glattere og mere strålende.

Efter du har renset din hud, skal du bruge en toner. Toner kan enten puttes på en vatrondel eller duppes direkte på huden med hænderne. Toner skal duppes på tør hud. Når din toner er absorberet, fortsætter du til næste skridt i din hudplejerutine.

Camellia Sinensis Leaf Extract,Water,Ginkgo Biloba Leaf Extract,Centella Asiatica Extract,Salix Alba (Willow) Bark Extract,Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract,Pinus Palustris Leaf Extract,Ulmus Davidiana Root Extract,Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract,Pueraria Lobata Root Extract,Hydrolyzed Hyaluronic Acid,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Allantoin,Dipotassium Glycyrrhizate,Beta-Glucan,Disodium EDTA,Hydroxyacetophenone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Isntree – Green Tea Fresh Toner”

Måske syntes du også om

Mary & May

Vegan Blackberry Complex Multi Sun balm SPF50+ PA++++

248,00 kr.

Haruharu Wonder

Centella A.C.E Vitaful Miracle Healing Multi Balm

278,00 kr.

  Goodal

  Green Tangerine Vita C Dark Spot Care Cream

  268,00 kr.

   Goodal

   Green Tangerine Vita C Cleansing Foam

   138,00 kr.

   COSRX

   Master Patch Intensive

   98,00 kr.

   COSRX

   Advanced Snail Radiance Dual Essence

   298,00 kr.

   Beauty of Joseon

   Glow Serum Propolis + Niacinamide

   168,00 kr.

   Beauty of Joseon

   Ginseng Essence Water Mini

   78,00 kr.

   Log ind / Opret konto

   Accepter venligst vilkår og betingelser for at fortsætte.

   Hvad søger du?